loading...
ინგრედიენტები:
– 700-800 გ ღორის, ან ქათმის ფარში
– 6 ც. კარტოფილი
– 1 ც. ხახვი
– 1 ც. ბადრიჯანი
– 3-4 ც. პომიდორი
– 100 გ ყველი
– 2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
– ბაზილიკი გემოვნებით
– მარილი, შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადების წესი:
1. კარტოფილი გაფცქვენით და მრგვალ თხელ ნაჭრებად დაჭერით პომიდვრებთან და ბადრიჯანთან ერთად.

2. შეწვით ბადრიჯანი გრილის ტაფაზე.

3. ფარშს გაფცქვნილი და დაქუცმაცებული ხახვი შეურიეთ. დაამატეთ ასევე დაქუცმაცებული ბაზილიკი, მარილი და შავი პილპილი.   

4. ცხობის ფორმას ზეთი წაუსვით და გადაიტანეთ მასში ინგრედიენტები ფენა-ფენა: კარტოფილის რაოდენობის ნახევარი (მას მარილი და შავი პილპილი მოაყარეთ), ფარში, ბადრიჯანი, გახეხილი ყველის ნახევარი, დარჩენილი კარტოფილი. ფორმას ფოლგა დააფარეთ და გამოაცხვეთ მობრაწულა 50 წუთის განმავლობაში 200-250 გრადუსამდე გაცხელებულ ღუმელში. მომზადების პროცესის დასრულებამდე 7-10 წუთით ადრე ფორმას ფოლგა მოაშორეთ და დარჩენილი ყველი მოაყარეთ
მოგეწოანთ ჩვენ მიერ შემოთავაზებული სტატია? გთხოვთ დააჭიროთ ღილაკს
loading...

დატოვეთ თქვენი მოსაზრება