loading...
ამის შემდეგ კომბოსტოს მწნილს მხოლოდ ასე მოამზადებთ - მარტივია და ძალიან არომატული!
 
ინგრედიენტები:
კომბოსტო - 1 საშუალო ზომის თავი
ბულგარული წიწაკა - 1 ცალი
ნიორი - 4 კბილი
სტაფილო - 2 ცალი
შაქარი - 3 ს/კ
ზეთი - 60 მლ
მარილი - 1 ს/კ
შავი პილპილი - 0,5 ჩ/კ
ძმარი 9% - 0,5 ჭიქა
წიწაკა ჩილი - 0,25 ჩ/კ
წყალი - 0,5 ლ
ქინძის თესლი - 0,25 ჩ/კ

მომზადება:
სტაფილო გახეხეთ კორეულად. ნიორი დაჭყლიტეთ, დაუმატეთ შავი პილპილი და წიწაკა ჩილი, ქინძის თესლი და 10 მლ შემთბარი ზეთი - ყველაფერი კარგად აურიეთ.
კომბოსტო დაჭერით წვრილად, ხელით ასრისეთ. ბულგარული წიწაკა დაჭერით ჩხირებად, შეურიეთ კომბოსტოს და სტაფილოს.
წყალი დადგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაუმატეთ დარჩენილი ზეთი, მარილი და შაქარი. გადმოდგით ცეცხლიდან და დაუმატეთ 9 %-იანი ძმარი. დაასხით ცხელი მარინადი დაჭრილ ბოსტნეულს. როცა კომბოსტო მოიწალება, შედგით მწნილი 6 საათით მაცივარში.
გემრიელად მიირთვით
მოგეწოანთ ჩვენ მიერ შემოთავაზებული სტატია? გთხოვთ დააჭიროთ ღილაკს
loading...

დატოვეთ თქვენი მოსაზრება